Integritetspolicy

Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi har därför uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet med den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj 2018. 
Du behöver inte göra något men läs gärna nedan.

All behandling av personuppgifter hos oss sker för att vi skall kunna leverera våra produkter till dig utan att göra avkall på ett högt dataskydd av dina personliga uppgifter.

När du köper produkter från oss på Wash it Sweden AB, insamlas de personuppgifter som du lämnar till oss vid registreringen:

Namn

Adress

E-postadress

Dessa uppgifter insamlas för att vi skall kunna hantera ditt köp och säkerställa leverans till den adress som du uppgett, liksom kunna avisera via fraktbolaget när ditt paket skickas och finns för avhämtning på ditt utlämningsställe. Liksom för att kunna säkerställa garantiåtagande vid eventuella reklamationer.

Vi använder inga uppgifter som du lämnat i Marknadsföringssyfte och säljer inte dessa vidare till tredje part.

Vi rensar regelbundet våra register och har ni inte handlat av oss på de senaste 36 månaderna så raderas ni automatiskt från vårt kundregister.

Du kan när som helst radera och uppdatera dina uppgifter på vår Webbshop genom att logga in. Du kan även ta kontakt med oss så kan vi göra det åt dig.

Har du några frågor eller funderingar så kontakta oss på: info@wash-itsweden.se så hjälper vi dig gärna.

Varukorg
%d bloggare gillar detta: